Шановні клієнти!

Дзвінки приймаються в робочі дні з 09.00 по 18.00, в інший час, будь ласка, замовляйте через кошик. Дякуємо!

Тример бензиновий RUPEZ RZT-4200

Артикул
000008168
3 744 ГРН
Немає у наявності

Тример бензиновий, від італійського виробника, оснащений дворучною рукояткою, що легко регулюється та дозволяє точніше зрізати траву і бур’яни. Вага тримера RUPEZ RZT-4200 рівномірно розподіляється за допомогою ранцевого ременя, завдяки цьому суттєво полегшується обробка великих площ.

В тримері застосована інноваційна система запалювання, яка сприяє безперебійній роботі та надійному запуску двигуна у будь-яких погодних умовах. За рахунок зміненого (в порівнянні з іншими тримерами) горіння іскри, зменшуються шкідливі викиди у атмосферу. Захисний кожух оснащено новаторською системою кріплення з продуманою геометрією, що забезпечує максимальний захист від бруду та залишків стебел рослин.

В мотокосі RUPEZ RZT-4200 використано оновлену систему SmartStart, яка забезпечує легкий запуск двигуна та усуває ефект «зворотного удару». Тому тример запускається без зайвих зусиль: достатньо лише потягнути за шнур стартера. Враховуючи побажання клієнтів, було розроблено новий карбюратор, де праймер переміщено у верхню частину корпусу двигуна, що значно полегшило підкачування паливної суміші. Також було змінено доступ до повітряного фільтру, тепер для його заміни достатньо натиснути кнопку на кришці.

Двигун об’ємом 56 см3 розрахований на навантаження по кілька годин на день, при різній температурі і вологості повітря. Моторесурс значно збільшений, економний розхід палива, чому в більшій мірі сприяє напівпрофесійна поршнева система. Кожна модель бензинового тримера має унікальний серійний номер, який нанесено методом тиснення на заводі виробника.

Дана модель оснащена напівавтоматичною самонамотуючою катушкою з жилкою, а також оригінальними швейцарськими ножами ТМ SWISSNOX 3Т, 8Т, 40Т. Сталевий вал виготовлений з міцного сплаву металів, що забезпечує максимальну передачу потужності на ріжучий інструмент та витримує раптові зіткнення з різними перешкодами. Для захисту штанги від механічних пошкоджень та бруду, на трубу валу нанесено захисне нано-покриття.

Бренд RUPEZ
Потужність (кВт) 4
Робочий об'єм (куб.см.) 56
Кількість обертів (об/хв) 9 000
Кількість тактів 2
Місткість паливного бака, л 1.2
Ріжуча система Жилка+Ніж
Тип катушки Напівавтоматична
Катушка жилки 415
Ріжучий ніж 255
Пильний диск 255
Змінна швидкість +
Гарантія 12 місяців
Комплектація Тример бензиновий RUPEZ RZT-4200, ножі Swissnox (3T, 8T, 40T), напівавтоматична котушка, ремінь через плече типу "рюкзак", мірний бачок, набір інструментів, інструкція з експлуатації
Країна походження Італія
Ваша оцінка